Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

Arcadia 2001 Gamebase

Discuss any other databases that use the GameBase Frontend, whether in pre development, development or publically released.

Moderator: Jimbo

User avatar
user42
Keen Member
Keen Member
Posts: 178
Joined: Sun Dec 09, 2007 6:13 pm

Arcadia 2001 Gamebase

Mon Jul 13, 2009 4:56 am

Image

Here is another one....this time it's "Emerson Arcadia 2001".
This is only the games that were released for the Arcadia 2001, none of the other consoles in the "Arcadia family" are represented here. It's a small one but it's packed with goodness. There are still a few extras missing, if anyone can help please contact me.


Image

http://sharebee.com/326da1d9

Enjoy
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1748
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Thu Jun 11, 2015 5:51 pm

millansoft
Keen Member
Keen Member
Posts: 60
Joined: Tue Jun 26, 2012 5:47 am

Thu Jun 11, 2015 7:18 pm

Thank you!
Seiya
Ice Cool Member
Ice Cool Member
Posts: 740
Joined: Sat Aug 02, 2008 2:08 am

Mon Jun 15, 2015 10:40 pm

does it require gamebase update to v2.8?
how i can fix it?
Demobase DOS
Zinc
MS-DOS Goldies
CD32-CDTV Goldies
Macintosh 68k

---------------
Retro Trailer
http://www.amigapage.it/index.php?pl=intro&modo_intro=1
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1748
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Wed Jun 17, 2015 6:30 pm

This updates automatically when run in Gamebase v1.3.

It must be your OS (x64) or GameBase install location.

Please install GameBase at
C:\GameBase

NOT
C:\Program files\Gamebase

and tell me if that works.

i would really like to know why it fails for you.

---------
here is the updated file anyway...
http://www.datafilehost.com/d/6cd0bf06
Seiya
Ice Cool Member
Ice Cool Member
Posts: 740
Joined: Sat Aug 02, 2008 2:08 am

Wed Jun 17, 2015 8:56 pm

i have installed in g:\emul\gameBase and i have many working gamebase here.
i have problem only Arcadia 2001

however when i start Arcadia 2001, gamebase tell me to auto update, but when i click ok, it said me that my database is corrupted

i tried this gamebase on another computer with the same OS, Windows 7 ultimate 64 bit and it works.
Gamebase tell me to auto update and this time it works.

so:
computer 1:
Intel Core2 Duo E8500
nVidia GTS 250
4 GB RAM DDR2
Win 7 64bit

it works

Computer2:
Intel i7 SandyBridge
AMD 7870
8 GB RAM DDR3
Win 7 64bit

database is corrupted and so fix doesn't work
Demobase DOS
Zinc
MS-DOS Goldies
CD32-CDTV Goldies
Macintosh 68k

---------------
Retro Trailer
http://www.amigapage.it/index.php?pl=intro&modo_intro=1
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1748
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Thu Jun 18, 2015 1:34 pm

Once the file has been updated, i know it will work anywhere.
But it's not updating...

The update problem will only occur for Gamebases made before 2010 in Gamebase v1.2.

If the OS is the same, then it must be the fact you installed on G:
That's why Gamebase can not find the file to update it.

where is the install location on working computer 1?.
Seiya
Ice Cool Member
Ice Cool Member
Posts: 740
Joined: Sat Aug 02, 2008 2:08 am

Thu Jun 18, 2015 6:45 pm

k:\emul\gamebase\

however it's important that works here :)
Demobase DOS
Zinc
MS-DOS Goldies
CD32-CDTV Goldies
Macintosh 68k

---------------
Retro Trailer
http://www.amigapage.it/index.php?pl=intro&modo_intro=1
manguan
Keen Member
Keen Member
Location: Spain
Posts: 180
Joined: Mon Jan 22, 2018 9:26 pm

Re:

Sat Mar 03, 2018 2:24 pm

.mad. wrote:
Thu Jun 11, 2015 5:51 pm
re-uploaded

http://www.datafilehost.com/d/6935e083
Any link for this for charity? :roll:
Julian75
New Member
Posts: 24
Joined: Wed Jan 31, 2018 10:12 am

Re: Arcadia 2001 Gamebase

Mon Mar 19, 2018 9:32 am

Same here ^^

if someone have this gamebase can share with us please ?

Thanks again!
Julian75
New Member
Posts: 24
Joined: Wed Jan 31, 2018 10:12 am

Re: Arcadia 2001 Gamebase

Sat Apr 14, 2018 11:51 am

Its me again ! The same if someone have this and can share it again? Thanks for the great work ! :)
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1748
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Re: Arcadia 2001 Gamebase

Sat Apr 14, 2018 5:35 pm

It needs updating from 2009 GameBase, and the latest bug free emulator for Win7.
will be uploaded soon...

Return to “Other GameBase Projects”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests